Бојлер Фаббиго 80 l - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Бојлер Фаббиго 80 l

Нема инфо.

Волумен: 80L

Kазан: челичен лим-емајлиран

Монтажа: Вертикална

Греач: 2 kw

Тежина: 22.2kg

Димензии: 74 х 44 х 44 cm

5,250ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.