Бојлер DINAMO HIT 80L - КУПИ НА РАТИ
, ,

Бојлер DINAMO HIT 80L

DINAMO HIT
2 Продажби

Електричните бојлери за вода од типот ХИТ 80 литри. Казанот е изработен од високо квалитетен челик кој е поцинкуван, а исто така можат да бидат и од нерѓосувачки лим (INOX) кој е физиолошки неутрален.

Куќиштето или надворешниот дел на бојлерите е изработен од лим, заштитен со EPOXI-POLIESTER прав. Изолацијата е од синтетички материјал така да топлотните губитоци се сведени на минимум и овозможува водата да остане долго време топла. Истите можат да бидат и во хоризонтална изведба и офарбани во разни бои.

  • Модел: Хит 80
  • Волумен: 80L
  • Kазан: челик-поцинкуван
  • Монтажа: Вертикална и хоризонтална
  • Димензии: 850х450х450
  • Работен притисок: 0.6 (MPa)
  • Снага: 2000 (W)
  • Напон: 220 (V)
  • Струја: 9.1 (A)
  • Гаранција 3 години

6,550ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница