Бојлер DINAMO HIT КОМБИНИРАН 100 L - КУПИ НА РАТИ
, ,

Бојлер DINAMO HIT КОМБИНИРАН 100 L

DINAMO HIT
2 Продажби

Овие бојлери имаат дополнителни изменувачи на топлина и се наменети за работа во склоп со централно греење кое овозможува и загревање на водата во бојлерите во системот. Може да се приклучуваат од левата или од десната страна по желба на купувачот.

  • Волумен: 100(L)
  • Работен притисок: 0.6 (MPa)
  • Максимална заштита: 75 °C
  • Степен на заштита: 24 (IP)
  • Снага: 2000 (W)
  • Напон: 220 (V)
  • Струја: 9.1 (A)
  • Лев или десен
  • Надворешен термостат
  • Гаранција 3 години

8,600ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница