Бојлер Dom prohrom 80L - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Бојлер Dom prohrom 80L

Dom prohrom

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 11,100ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Волумен: 80 литри

Притисок при работа : 6 bar

Дизајнирано за работа под притисок од 0,6 MPa

Време на греење (мин.) (До 74 ° C) за 3h 0min

Максимална температура на водата (° C) 74

Јачина: 2000 W

Јачина на грејачот : 2 kW

Напон: 230V

Димензии(В x Ш x Д): 85 x 45 x 47 cm

Бренд

Продавница