Бојлер Leov 80L со регулација - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Бојлер Leov 80L со регулација

Leov

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 6,590ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Волумен: 80 L

Број на грејачи: 1 2000W

Температурен опсег: 80 º C

Приказ на температура

Индикаторско светло

Котелот: Емајлиран челик

Бренд

Продавница

Black Friday ПОПУСТИТЕ ПРОДОЛЖУВААТ ДО 06.12.2022

X