Електричен Бојлер Vivax 80L EWH-80VR - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Електричен Бојлер Vivax 80L EWH-80VR

Vivax

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 6,500ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Капацитет: 80 L

Моќност електричен грејач: 2000 W

Работен напон: 230 V

Максимален работен притисок: 0.8 MPa

Тип на резервоар: Челичен резервоар заштитен со стакло-керамички слој

Термоиндикатор

Влез и излез за вода од нерѓосувачки челик

Инсталација: Вертикална

Надворешна контрола

Индикаторска светлина

Магнезиумска анода

Греење: 15-75 ° C

Гаранција: 3 години

Бесплатна испорака