BOSCH Дувалка на лисја и усисувач UniversalGardenTidy - КУПИ НА РАТИ
,

BOSCH Дувалка на лисја и усисувач UniversalGardenTidy

Bosch
Нема инфо.

 • Моќност на мотор: 1800W
 • Променлива брзина на стуење на воздух 165 до 285 кm/h
 • Проток на воздух: 560m3
 • Ниво на бучава: 99dB (A)
 • Тежина (дувач на лисја) 3,4 кг.
 • Тежина (усисувач) 4,7 кг.
 • Кеса за прихват: 45L
 • Вентилатор изработен од метал
 • Намалување на количинатана лисја 12:1
 • Обем на испорака: Лента за рамо со постава, картон
 • Гаранција 2+1 година
  -Бесплатна достава

8,050ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница