BOSCH Електрична косилка ADVANCEDROTAK 650 - КУПИ НА РАТИ
, ,

BOSCH Електрична косилка ADVANCEDROTAK 650

Bosch
Нема инфо.

  • Снага на мотор (поwer drive): 1700 W
  • ширина сечење: 41 cm
  • Прецизно сечење до ивица: благодарение на чешел за трева
  • подесување на висина сечење: 7 позиции (od 20 do 80 mm) предна решетка од брусен алауминиу ниско ниво на бучава: 75% to 89 dB
  • Капацитет магацин: 50 l
  • заштита од прегревање на мотор
  • Ергономска Ergoflex дршка
  • Тежина: 16 kg.

Обем на испорака: КАРТОН
-Бесплатна достава

18,110ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница