BOSCH Електрична косилка UniversalRotak 450 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

BOSCH Електрична косилка UniversalRotak 450

Bosch
Нема инфо.

Снага на мотор (поwer drive): 1300 W

Ширина сечење: 35 cm

Капацитет магацин: 40 l

Прецизно сечење до ивица: благодарение на чешел за трева

Подесување на висина сечење: 20 do 70 mm предна решетка од брусен алауминиу ниско ниво на бучава:75% to 89 dB

Заштита од прегревање на мотор

Ергономска Ergoflex дршка

Тежина: 13,5 kg.

Бесплатна испорака

12,940ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница