BOSCH Пегла TDA 2377 - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

BOSCH Пегла TDA 2377

Bosch
Нема инфо.

Плоча за пеглање “Palladiumglissee”

Функција на прскање

Вертикална пара “Freshup”

Бестепенско бирање на температурата со вртлив регулатор

Прозирен резервоар за вода 220 мл со голем отвор

Сад за долевање

3AntiCalc: тројна функција за чистење со функциите selfclean,
cal’c and clean и вграден anticalc систем за подолг животен век на пеглата

Заштита од протекување

Автоматско сигурносно исклучување

Приклучна сила : 2200 W

Константно висока пара: 25 г/мин

Количина на парниот облак: 90 г/мин

Варијабилно подесива трајна пара (положби 0/1/2)

Долг текстилен приклучен кабел (1,90 м) со флексибилен спој

Бесплатна испорака

3,160ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница