BOSCH Правосмукалка BCHF 2MX16 - КУПИ НА РАТИ
, , , , , ,

BOSCH Правосмукалка BCHF 2MX16

Bosch
Нема инфо.

Lithium-Ion технологија: моќна батерија која се полни, со долго време на работа

2 in 1: правосмукалка со рачка и рачна мала правосмукалка за дополнителна флексибилност

AllFloor четка: една четка за лесно чистење на сите видови на подови

Selfstand функција: секогаш да ви е при рака, брза и лесна за употреба, пригодна за оставање и за полнење

EasyClean четка: лесна за отстранување, чистење и местење

Две нивоа на моќ

Филтер кој може да се мие

Лесна за одржување и расклопување за чистење на садот со прашина

Тежина: 2.4 kg

Долго време на работа до 40 min

Време на полнење: 4-5 часа

Димензии: 1160 x 265 x 165 mm

Бесплатна испорака

10,550ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница