BOSCH Правосмукалка BGL 2UA2008 - КУПИ НА РАТИ
, , ,

BOSCH Правосмукалка BGL 2UA2008

Bosch
7 Продажби

 • Боја: црвена
 • Со и без вреќичка (bag & bagless)
 • Должина на кабел: 8м
 • 3 тркалца
 • Погоден за 35-55m2
 • Енергетска класа : B
 • Нов иновативен HiSpin мотор со аеродинамични моторни плочи
 • Приклучна сила: 600 W
 • Волумен на вреќичката: 3 l
 • Ниво на звучна моќност: 80 DB (A)
  Бесплатна достава

6,190ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница