BOSCH Професионални перачи под висок притисок GHP 5-55 - КУПИ НА РАТИ
, ,

BOSCH Професионални перачи под висок притисок GHP 5-55

Bosch
Нема инфо.

 • Снага на мотор: 2.200 W
 • Работен притисок: 115 bar
 • Макс. температура проток: 50 °C
 • Должина на кабел/црево: 5/8 m
 • Материјал (црево) Гума со челични намотки
 • Тежина (со прибор): 22 kg
 • Максимален проток: 520L/h
 • Систем пумпа со осцилациона плоча клип обложен со челик,
 • Тип мотор индукција Млазница за плоснаст млаз со прилагодливо подесување од нерѓосувачки челик
  Бесплатна Достава

33,750ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница