Миксер Bosch MFQ 36440S - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Миксер Bosch MFQ 36440S

Bosch
Продажби 1

5 работни брзини

2 турбо маталки за мешање

2 стабилни маталки за месење

Називна снага: 450 W

Димензии (v x š x d): 154x208x74 mm

Бесплатна достава

3,060ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница