Пегла Bosch TDA 2377 - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Пегла Bosch TDA 2377

Bosch

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 3,160ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Прозирен резервоар за вода 220 мл со голем отвор

Автоматско сигурносно исклучување

Приклучна сила : 2200 W

Константно висока пара: 25 г/мин

Количина на парниот облак: 90 г/мин

Варијабилно подесива трајна пара (положби 0/1/2)

Долг текстилен приклучен кабел (1,90 м) со флексибилен спој

Бесплатна испорака

Бренд

Продавница