Правосмукалка Bosch BGL 2UA2008 - КУПИ НА РАТИ
, , , , , ,

Правосмукалка Bosch BGL 2UA2008

Bosch

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 6,190ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Со и без вреќичка (bag & bagless)

Должина на кабел: 8м

3 тркалца

Погоден за 35-55 m2

Енергетска класа : B

Нов иновативен HiSpin мотор со аеродинамични моторни плочи

Приклучна сила: 600 W

Волумен на вреќичката: 3 l

Ниво на звучна моќност: 80 DB (A)

Бесплатна достава

Бренд

Продавница