Перач под висок притисок Bosch Advanced Aquatak 135 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Перач под висок притисок Bosch Advanced Aquatak 135

Bosch
Продажби 1

Макс. притисок: 135 bar

Снага на мотор: 1.900 W

Макс. проток: 410 l/h

Макс. температура проток: 40 °C

Должина на црево: 7 m (PVC) должина на напонски кабел: 5m

Тежина (без прибор): 7,6 kg

Бесплатна испорака

13,800ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница