ЧЕЛИЧНА ГАЗЕБО ТЕНДА 3.5M - КУПИ НА РАТИ
-10%
, , ,

ЧЕЛИЧНА ГАЗЕБО ТЕНДА 3.5M

WURTH

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 19,000ден 21,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Челична тенда,
Големина: φ3.5 m висина: 2.6 m
Носечка цевка: φ38×0.6 mm
Кровна цевка: 15×15×0.6 mm
Цевка на натстрешница: 15×15×0.6 mm
Горна покривка: 180G полиестер
Страничен ѕид: 140 g
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница