DAIKIN 18 INVERTER - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

DAIKIN 18 INVERTER

Daikin
Нема инфо.

Моќност

Ладење 5.1 kW

Греење 5.6 kW

Потрошувачка

Ладење (1.37 – 6.2)

Греење  (1.36 -6.6)

Енергетска ефикасност Class

Ладење A++

Греење A+

Operation Range

Ладење -15 до + 50

Греење -15 до + 30

66,250ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница