DE LONGHI Пегла FXK 23T - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

DE LONGHI Пегла FXK 23T

DE LONGHI
Нема инфо.

Сила 2300 w

Супер пареа 120г/мин , континуирана пареа 35г/мин

Вертикално испуштање на пареата

4 функции :суво, пареа , суперпареа и прскање

Автоматско исклучување

Заштита од протекување на водата

Подесувачки термостат

Регулатор на пареата

Сијаличка индикатор

Анти калц систем “Aqua clear”

Може да се користи и со вода од славина

Кабел 2 m

Резервоар за вода 300 ml

Материјал на плоча : керамика

Бесплатна испорака

4,430ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница