Кафемат De Longhi EC 230BK - КУПИ НА РАТИ
, , , , , ,

Кафемат De Longhi EC 230BK

DE LONGHI

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 9,530ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Капацитет 1.0 l

Притисок 15 bar

Автоматско гаснење

Систем за правење пења од млеко

Филтер за 1 или 2 шољи кафе

Максимална висина на чашите 11 cm

Систем за собирање на капки кој може да се вади

Моќност 1100 W

Димензии 20.5 x 28.5 x 34.3 cm

Бесплатна Достава

Бренд

Продавница

SPIN TO WIN!

  • Try your lucky to get discount coupon
  • 1 spin per email
  • No cheating
Try Your Lucky
Never
Remind later
No thanks