Детска кола со акумулатор Bmw 8151 - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Детска кола со акумулатор Bmw 8151

BMW
Продажби 1

2 мотори

2 акумулатори 6V 4.5AH

Возење во сите правци

USB, SD-CARD, музика

За деца до 6 години

LED светла

Нишање

Носивост до 35 KG

Далечински управувач

Димензии: 100x50x49 cm

Бесплатна испорака

10,860ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница