Детска кола со акумулатор Hummer 8156 - КУПИ НА РАТИ
, ,

Детска кола со акумулатор Hummer 8156

Hummer

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 27,600ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

4 мотори

1 акумулатор 12 V 1000 AH

Возење во сите правци

USB, SD-CARD, музика

За деца до 10 години

LED светла

Нишање

Носивост до 70 kg

Далечински управувач

Димензии: 140 x 75 x 70 cm

Бесплатна испорака

Бренд

Продавница