Детска кола со акумулатор Mercedes 8886 - КУПИ НА РАТИ
, ,

Детска кола со акумулатор Mercedes 8886

Mercedes

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 13,800ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

2 мотори

1 акумулатор 6V 7 AH

Возење во сите правци

USB, SD-CARD, музика

За деца до 6 години

LED светла

Нишање

Носивост до 40 kg

Далечински управувач

Димензии: 100 x 55 x 60 cm

Бесплатна испорака

Бренд

Продавница