Детска соба Фабио - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Детска соба Фабио

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 36,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Лежај: 128 x 205 x 91 cm (за душек 120х200 cm)

Секција: 255,5 x 56,5 x 201 cm

Ормар (голем): 84,5 x 56,5 x 201 cm

Ормар (мал): 37 x 37,5 x 201 cm

Висаче со полици: 127 x 37,5 x 87 cm

Биро: 125 x 55 x 76 cm

Изработка: Детска соба изработена од иверка со деб. 18mm во Перла (Крем) боја (лице) и Тортана (Кафена) боја (корпус). Лежај со две фиоки.

Бесплатна испорака

Black Friday ПОПУСТИТЕ ПРОДОЛЖУВААТ ДО 06.12.2022

X