Детска соба Колорс - КУПИ НА РАТИ
-15%
, , ,

Детска соба Колорс

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 31,365ден 36,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Лежај со фиока: 100 x 207 x 84 cm (90 х 200 cm)

Плакaр: 94,5 x 52 x 200 cm

Бифе: 139 x 43 x 85 cm

Биро: 130 x 60 x 75 cm

Натказна: 50 x 41 x 40 cm

Изработка: Детска соба изработена од висококвалитетна иверка

Бесплатна испорака