Детски мотор со акумулатор 8159 - КУПИ НА РАТИ
, ,

Детски мотор со акумулатор 8159

Motocross

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 11,040ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

2 мотори

1 акумулатор 6V 7AH

Возење во сите правци

USB, radio, SD-CARD

За деца до 8 години

LED светла

Носивост до 50 kg

Далечински управувач

Димензии: 100 x 60 x 75 cm

Бесплатна испорака

Бренд

Продавница