Детски велосипед Max happy fox 7.0 16 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Детски велосипед Max happy fox 7.0 16

MAX
Продажби 1

Големина на тркала: 16

Предна и задна Caliper кочница

Пластичен штитник за ланецот

Преден и задник браник

Помошни тркала

Украсно ѕвонче

Предна корпа

Висококвалитетни Wanda гуми

5,190ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница