ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД МАКС HAPPY FOX 16" 6.0 - КУПИ НА РАТИ
, , ,

ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД МАКС HAPPY FOX 16″ 6.0

MAX
Нема инфо.

Големина на тркала 16″
Предна и задна “Caliper” кочница
Пластичен штитник за ланецот
Преден и задник браник
Помошни тркала
Украсно ѕвонче
Предна корпа
Висококвалитетни “Wanda” гуми

3,390ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница