ДУШЕК 120Х200 ФУЛ ОРТОПЕД - КУПИ НА РАТИ
, , ,

ДУШЕК 120Х200 ФУЛ ОРТОПЕД


Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 11,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Димензии: 120 х 200 cm

Висина на душек: 23 cm

Степен на цврстина: Цврст

Изработка:

1. Штепувана обвивка оставена од: – Антиалергиско и антибактериско платно – Сунѓер со дебелина 0.8 cm и густина 18 kg/m3 – Вата – Ретекс – платно

2. Супер тврд сунѓер со дебелина од 2 cm и густина 25 kg/m3

3. Филц

4. Жичано јадро 14 cm

5. Филц

6. Супер тврд сунѓер со дебелина од 2 cm и густина 25 kg/m3

7. Странично поставен сунѓер со густина 20 kg/m3

8. Рачки со вентилациони отвори Опис: Душек со исклучителна удобност и изразени ортопедски својства.