Dyson Corrale (Black/Purple) - Пегла За Коса - КУПИ НА РАТИ
, ,

Dyson Corrale (Black/Purple) – Пегла За Коса

Dyson Corrale
Нема инфо.

  • 3 нивоа на температура 165C, 185C, 210C
  • Време на полнење (90%) 40 мин
  • Време на полнење (100%) 70 мин
  • Време за безжично користење до 30 мин
  • Флексибилни плочки
  • Зачувување на косата и бојата на косата
  • 4-cell-lithium-ion батерија
  • Користење со или без кабел
    Бесплатна достава

36,490ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.