Пегла за коса Dyson Corrale (black/purple) - КУПИ НА РАТИ
-4%
, , , , ,

Пегла за коса Dyson Corrale (black/purple)

Dyson Corrale

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 34,990ден 36,490ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

3 нивоа на температура 165C, 185C, 210C

Време на полнење (90%) 40 мин

Време на полнење (100%) 70 мин

Време за безжично користење до 30 мин

Флексибилни плочки

Зачувување на косата и бојата на косата

4-cell-lithium-ion батерија

Користење со или без кабел

Бесплатна достава

SPIN TO WIN!

  • Try your lucky to get discount coupon
  • 1 spin per email
  • No cheating
Try Your Lucky
Never
Remind later
No thanks