Dyson Pure & Cool Link TP04 - лади и прочистува - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Dyson Pure & Cool Link TP04 – лади и прочистува

Dyson Pure & Cool

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 41,990ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Го прочистува и разладува воздухот

Проток: 361 l / секунда

Моќност на мотор (min / max): 6/40 W

Уништува 99.95% од алергени и прав од воздухот помал од 0,1 микрон

Ги отстранува потенцијалните токсични мириси и гасови

Погоден за поставување на подот

Ротација за 350 степени

LED екран

Бесплатна достава