Dyson Pure Cool Me - Лади И Прочистува - КУПИ НА РАТИ
,

Dyson Pure Cool Me – Лади И Прочистува

Dyson Pure & Cool
Нема инфо.

Вентилатор што го прочистува воздухот и го лади
Проток 260 l / сек
Dyson Core Flow ™ технологија
Двострана ротација од 70°
Отстранува 99,95% од алергените и штетните материи
Затворен систем за филтрирање
Филтри со активен јаглен
ХЕПА филтер
LED екран
Далечински управувач
Тајмер функција за спиење
Бесплатна достава

24,690ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.