Dyson V11 Absolute Extra - Рачна Правосмукалка - КУПИ НА РАТИ
, ,

Dyson V11 Absolute Extra – Рачна Правосмукалка

Dyson
2 Продажби

Интелигентно се прилагодува на различни нивоа.

Известување во реално време на ЛЦД-екранот.

Подолго чистење со подолготрајна батерија.

Направена за целосно чистење на подови и теписи.
Бесплатна достава

45,490ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница