Рачна правосмукалка Dyson V11 Аbsolute Extra - КУПИ НА РАТИ
, , , , , ,

Рачна правосмукалка Dyson V11 Аbsolute Extra

Dyson

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 45,490ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Интелигентно се прилагодува на различни нивоа

Известување во реално време на ЛЦД-екранот

Подолго чистење со подолготрајна батерија

Направена за целосно чистење на подови и теписи

Бренд

Продавница