Безжична правосмукалка Dyson V11 Torque Drive - КУПИ НА РАТИ
, , , , , ,

Безжична правосмукалка Dyson V11 Torque Drive

Dyson

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 45,990ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Произведена за длабоко чистење насекаде

Интелигентно го оптимизира вшмукувањето

Времетраење до 60 минути без постепено губење на енергијата

Со двојно вшмукување, подобра од која било друга безжична правосмукалка

ЛЦД-екран за прикажување на функциите за време

Бренд

Продавница