Електричен шпорет Favorit CC500WWF - КУПИ НА РАТИ
, , , , , ,

Електричен шпорет Favorit CC500WWF

Favorit
Нема инфо.

ДИМЕНЗИИ (В/Ш/Д) 85 CM/50 CM/60 CM
СТАКЛО-КЕРАМИЧКА ПЛОЧА СО 4 ЗОНИ ЗА ГОТВЕЊЕ 2X145MM, 2X180MM
3Д БЕЛ ПАНЕЛ
ВОЛУМЕН НА РЕРНА 50 L
ТУРБО ВЕНТИЛАТОР
2 ДЛАБОКИ ТЕПСИИ ЗА РЕРНА
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА A
ДОЛЕН ГРЕЈАЧ 1100 W
ГОРЕН ГРЕЈАЧ 1200 W
БРЗ ГРЕЈАЧ 2000 W

17,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница