ЕЛЕКТРИЧЕН ТРИМЕР ЗА ТРЕВА BOSCH ART 24 KOMBITRIM - КУПИ НА РАТИ
-9%
, , , ,

ЕЛЕКТРИЧЕН ТРИМЕР ЗА ТРЕВА BOSCH ART 24 KOMBITRIM

Bosch

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 3,600ден 3,970ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Силен 400W bdquo,High-Powerinchndash мотор.
Два калеми за жилки од кои еден е за нормална трева.
а вториот е со подебела жилка за дива трева.
Флексибилен и ергономичен
Лесен за шишање на ивици со 90?
Cвртлива глава на тримерот.
Телескопска подесива рачка (80ndash,115cm) за совршено ракување.
Едноставно користење мотор со лесна конструкција
и добро избалансиран уред обезбедуваат лесно користење.
Подесив агол на рачката на тримерот за едноставно косење под грмушки и клупи.
Едноставна промена на калемот со еден клик.
Дополнителен држач на рачката за второт калем.
Подесива дополнителна рачка за дополнителна удобност.
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница