Електрична косилка BOSCH ARM 34 - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Електрична косилка BOSCH ARM 34

Bosch
1 Продажби

  • Снага на мотор (поwer drive): 1300 W
  • ширина сечење: 34 cm
  • Max вртежен момент 15 Nm
  • Прецизно сечење до ивица: благодарение на чешел за трева
  • подесување на висина сечење: 5 позиции (od 20 do 70 mm)
  • заштита од прегревање на мотор
  • Ергономска Ergoflex дршка
  • Тежина: 11 kg.
  • Обем на испорака: кутија за трева 40L,

10,550ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница