EXPLORER NOR271 27.5"/19" EXPLORER NORTH велосипед - КУПИ НА РАТИ
, ,

EXPLORER NOR271 27.5″/19″ EXPLORER NORTH велосипед

EXPLORER
2 Продажби

Седиште BORTIGE
Рачки за волан MEGA црно сиви краци
Криви на волан 620MM 22.2X25.4MM црни
Сет V PVC без рачки кочници
Педали KATADIOPTER
Среден погон MTB црн 28/38/48T
Средна осовина MTB на штраф 5S
Ланец MTB MAYA Z33 P6001
Обрач  V1 27,5″ сив 36 дупки V1.26SV.
Предна глава MTB 36R
Задна глава MTB 36R
SP.27,5 X 2,10 54-584
Индекс на фаза жолт 14T-28T SHUN FENG
Среден менувач SHIM.PRED.31.8MM AFDTZ510DSTM6
Заден менувач SHIM. TZ KUKA ARDTZ500GSB
Рачен менувач SHIM.ASLTZ500LNB/ASLTZ5006R

13,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница