EXPLORER VOR261AM 26/16" - КУПИ НА РАТИ
, ,

EXPLORER VOR261AM 26/16″

EXPLORER
1 Продажби

Седиште црно сиво CENTURY 322
Рачки за волан MEGA црно сиви краци
Криви на волан 620MM 22.2X25.4MM црни
Сет V PVC без рачки кочници
Педали PP
Среден погон MTB црн24/34/42T
Средна осовина MTB на штраф 5S
Ланец  MTB MAYA Z50 P7003
Обрач  V1 26″ сив 36 дупки V1.26SV.
Предна глава MTB 36R
Задна глава MTB 36R
SP.26X1.95(50-559) H-826 DIJU
Индекс на фаза 4T-28T SHUN FENG
Среден менувач TSHIM.31,8 MM 42T AFDTZ500DSTM6
Заден менувач SHIM.TZ RUPA ARDTZ500GSD
Рачен менувач SHIM.ASLRS35LNBP/ASLRS35R6AP

14,600ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница