Клима Favorit 18000 BTU Inverter - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Клима Favorit 18000 BTU Inverter

Favorit

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 36,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Капацитет на ладење (BTU/H;W) 5280 (1787~6242)

Капацитет на греење (BTU/H;W) 5520(1670~6300)

Влезна моќност: Ладење 1850 W, Греење 1540 W

Енергетска класа (Л/Г) А++/ А+

Работна температура за греење од – 15 до + 24 С°

Работна температура за ладење од + 18 до 46 С°

Бренд

Продавница