Вградена рерна Favorit 4-JLUX - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Вградена рерна Favorit 4-JLUX


Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 23,290ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Димензии: В/Ш/Д 59/59,5/55 cm

Eнергетска класа: A

8 позиции на контролни склопки

Грејачи: горе-1200; доле-1100 W

Грил грејач: 1000 W