FAVORIT MP7102 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

FAVORIT MP7102

Favorit
Нема инфо.

Енергетска класа: A++
Капацитет на перење: 7 kg
Број на вртежи вртежи: 1000 rpm
Волумен на барабан: 49 l
Програми: 15 програми
Брза програма: 15 минути на 30 C
Одложен старт на 3, 6, 9 и 12 часа
Димензии: В/Ш/Д – 84,5/59,7/52,7 cm

15,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница