FAVORIT MS 5000 W - КУПИ НА РАТИ
, , ,

FAVORIT MS 5000 W

Favorit
2 Продажби

максимален капацитет: 12 сета садови
– 4 програми
– брз програм 30 min. на 40 C
– енергетска класа: А++
– класа на сушење: А
– еден циклус:12,4 л до 17,2 л вода соодветно на програмата
– траење на програма (стандарден циклус): 155 мин
– енергетска потрошувачка: 0,90 KWh
– заштита од поплава
– прилагодувачка кошара
– боја: бела/сребрена
– On/Off копче
– рачка на вратата
– start/pause копче
– копче на вртење за селектирање на програмите
– индикатори за текот на работата на програмата
– димензии: В/Ш/Д 85/60/60

15,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница