ФОТЕЛЈА СО ТАБУРЕТКА ГРАЦИА ТИРКИЗ - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

ФОТЕЛЈА СО ТАБУРЕТКА ГРАЦИА ТИРКИЗ

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 20,940ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Височина седиште на тросед: 43
Димензија: 60 х 45 х 80
Длабочина на седиште на тросед: 60
Боја: тиркиз
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА