Фотоепилатор Philips BRI921/00 Lumea - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Фотоепилатор Philips BRI921/00 Lumea

Philips
Нема инфо.

Депилатор за трајна депилација

Специјален додаток Satin Compact pen тример

Skin Tone sensor-го спречува импулсот ако тонот на кожата е премногу темен

Додатоци 2: Tело, Лице

5 Нагодувања за интензитет на светлината

250.000 блесоци – доволно за до 20 години употреба

Гаранција: 2 години

24,150ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница