Фритеза Severin 2437 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Фритеза Severin 2437


Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 3,460ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Моќност 1500 W

Длабок сад 2,0 l

 

Длабоко пржење со капацитет од 300 g

Прилагодување на термостат до 180 ° C со безбедносен switch-off

Пилот светло и подготвен индикатор за употреба со светло

Отстранлив капак со прозорче за гледање

Капак со заменливи филтри за масло

Black Friday ПОПУСТИ!

X