Фрижидер Favorit RF263 W - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Фрижидер Favorit RF263 W

Favorit

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 13,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Димензии В/Ш/Д: 144/54/57 cm

Бруто/нето волумен: 216/213 L

Ладилник/замрзнувач нето волумен: 171/42 L

Енергетска класа: А+

Гас: R600

Ниво на бучавост: 41 dB

Бесплатна Достава

Бренд

Продавница